Meny

Nyland jages av Everton

EVERTON ER INTERESSERT: Ørjan Håskjold Nyland skal være i søkelyset til Premier League-giganten Everton. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Keeperen kan ha spilt sin siste MFK-kamp på Aker stadion.

Dagbladet skriver på sine sider at Premier League-klubben Everton skal være svært interessert i å hente Moldes sisteskanse Ørjan Håskjold Nyland til Beatles-byen.

Ifølge avisen så har de «gode og meget troverdige» kilder som hevder at Merseyside-klubben ligger langflate etter unggutten. Everton er imidlertid ikke et ukjent bekjentskap for Nyland - i 2008 hadde han et treningsopphold i klubben.

- En drømmer om å komme seg ut, men så må det være den rette muligheten. Vi får bare se hva som skjer, sier han til Dagbladet.

Les også: RBK-duo rekker trolig cupfinalen

Keeperen fikk sitt store gjennombrudd med Hødd da de ble cupmester i fjor ved å slå storfavoritt Tromsø i finalen på Ullevaal. Nyland ble tungen på vektskåla da laget fra Ulsteinvik vant etter straffesparkkonkurranse.

Deretter gikk ferden til Molde og i løpet av året har blitt tatt i varmen på det norske A-landslaget.

I dag debuterer han med flagget på brystet på det øverste nivået når han får sjansen i oppgjøret mot Skottland på nettopp Aker stadion i Molde.

Everton-speider Bryan King, som i en årrekke har fulgt norsk fotball tett, ønsker ikke å uttale seg til Dagbladet om den påståtte Everton-interessen.

- Jeg vil ikke si noe før cupfinalen, sier King.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus