Anerkjente Sky Sports hevder:

Fabregas vil gjerne tilbake til Arsenal

VIL TILBAKE TIL LONDON: Cesc Fabregas sier han en gang i fremtiden kan tenke seg å spille for Arsenal igjen. (Foto: NTB scanpix).
VIL TILBAKE TIL LONDON: Cesc Fabregas sier han en gang i fremtiden kan tenke seg å spille for Arsenal igjen. (Foto: NTB scanpix).

Tidligere Gunners-favoritt sier han en gang i fremtiden vil returnere til Premier League og London.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Arsenal vil for alltid ha en plass i hjertet mitt. Jeg vet ikke om jeg en gang i fremtiden vil få sjansen til å returnere for og spille for dem. Det er en klubb som alltid vil være der og dørene til klubben vil alltid være åpne for meg.

– Klubben er som en familie og er jeg sikker på at de vil la meg få lov til å spille en eller annen form for rolle, sier nåværende Barcelona-spiller Fabregas ifølge Sky Sport fredag.

Les også: Hangeland trolig ute for Fulham

Arsenal topper Premier League etter åtte spilte kamper etter tidvis gnistrende spill. Nyinnkjøpte Mezut Özil har vært lysende etter overgangen fra Real Madrid i sommer.

Nå håper Fabregas at Arsenal tar tittelen for første gang siden sesongen 2003/04.

– Jeg håper virkelig det. De har startet bra og ser meget sterke ut. Så får vi se hvor lenge de kan holde ut. I Premier League kan det gå godt helt til du taper to kamper og man er plutselig hektet av, det skjer veldig fort, fortsetter spanjolen.

Cesc Fabregas forlot Arsenal sommeren 2011 for en overgang verdt £25,5 mill. til fordel for den katalanske giganten. Han hadde da vært i Arsenal siden 2003.

Les flere fotballnyheter her.

Personvernpolicy