Nordmenn får gratisbilletter til Djurgården-kamp

TAR FARVEL: Høgmo gir seg som Djurgården-trener etter kampen på søndag. Foto: Marc Femenia (NTB scanpix)
TAR FARVEL: Høgmo gir seg som Djurgården-trener etter kampen på søndag. Foto: Marc Femenia (NTB scanpix)

Allsvenskan-klubben Djurgården takker Norges befolkning for lånet av Per-Mathias Høgmo ved å tilby alle nordmenn gratis inngang til trenerens siste hjemmekamp med laget.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På sitt nettsted har klubben publisert et brev der den, til og med på norsk, inviterer alle nordmenn til kamp kommende søndag.

«Djurgården Fotball vil takke Norge for at vi i løpet av en kort periode har fått låne en av deres aller største ledere og gi ham litt bedre forutsetninger før han forlater oss for å overta deres landslag», heter det blant annet i brevet.

Kort forklart: Alle som møter opp til søndagens hjemmekamp mot Gefle får – mot fremvisning av norsk pass – gratis inngang på Djurgårdens stadion.

Les også: Høgmo og Norge kan ende opp i Stavanger

«For å vise at du virkelig er norsk kreves det ikke at du har på deg lusekofte, men at du kan vise et norsk pass når du henter din billett! Det går helt fint å ta med seg en svensk venn», skriver klubben videre.

Høgmo har fått kallenavnet Per-Messias etter nærmest å ha frelset Djurgården bort fra nedrykksstriden i den svenske toppdivisjonen. To runder før slutt ligger laget trygt plassert på øvre halvdel av tabellen.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Personvernpolicy