Her er Høgmos endringer

TILBAKE PÅ TRENING: Høgmo testet ut nye formasjoner på søndag. Foto: Cornelius Poppe/NTB scanpix.
TILBAKE PÅ TRENING: Høgmo testet ut nye formasjoner på søndag. Foto: Cornelius Poppe/NTB scanpix.

Per-Mathias Høgmo har varslet tre eller fire endringer i laget som møter Island. Ut fra søndagens trening rykker Tore Reginiussen, Øyvind Storflor og Ola Kamara inn i laget.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Høgmo drillet en firer med Omar Elabdellaoui, Reginiussen, Brede Hangeland og Tom Høgli og de sentrale midtbanespillerne Per Ciljan Skjelbred og Stefan Johansen defensivt.

Alexander Tettey var tilskuer fra benken, men om hans kne tillater det skal han trene for fullt mandag. Blir han spilleklar, er det trolig at han rykker inn i laget på sentral midtbane.

Les også: Håper Tettey blir klar

Blant de ni spillerne som skulle sette den defensive blokken på prøve var det mulig å lese hvilke kombinasjoner Høgmo testet av spisser og kanter. Daniel Braaten og Ola Kamara spilte sammen på topp, mens Storflor og Tarik Elyounoussi spilte på hver sin kant.

Går Tettey inn på sentral midtbane, kan Skjelbred eventuelt dyttes ut igjen på høyre kant der han spilte i Maribor.

Mulig norsk lag (4-4-2):

Rune A. Jarstein – Omar Elabdellaoui, Tore Reginiussen, Brede Hangeland, Tom Høgli – Øyvind Storflor, Per Ciljan Skjelbred (Alexander Tettey), Stefan Johansen, Tarik Elyounoussi – Ola Kamara, Daniel Braaten.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus