Helomvending av Elmander: - Jeg er ikke stolt av det jeg gjorde

SKUESPILL: Johan Elmander tapte ansikt internasjonalt etter hendelsen til venstre. Foto: Skjermdump, TV2/AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND. Montasje: ABC Nyheter.
SKUESPILL: Johan Elmander tapte ansikt internasjonalt etter hendelsen til venstre. Foto: Skjermdump, TV2/AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND. Montasje: ABC Nyheter.

Først forsvarte han seg, nå legger han seg flat. Johan Elmander innrømmer at han filmet da Marko Arnautovic ble utvist i VM-kvalifiseringskampen på fredag. Se hendelsen i midten av saken!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var i møtet mellom Sverige og Østerrike at Johan Elmander havnet i medienes negative søkelys.

Midt i en ilter diskusjon med gjestenes Marko Arnautovic rett før full tid, kollapser svensken som om Arnautovic skal ha skallet til ham. Dommeren går fem på og viser ut østerrikeren, men TV-bildene viste bare sekunder senere at det knapt var kontakt mellom spillerne.

Nå innrømmer Elmander at han fikk Arnautovic utvist med vilje.

– Jeg har ikke så mye mer å si enn at jeg overdrev i den situasjonen, sier han til det svenske telegrambyrået TT.

– Jeg er en forkjemper for fair play, og det som skjedde skal ikke skje. Det var på slutten av kampen, og jeg var sliten. Jeg er ikke stolt av det jeg gjorde, men slik er det.

Artikkelen fortsetter under videovinduet

Se episoden her:

Arnautovic var mildt sagt ikke blid etter kampen og truet med å legge opp om noen kunne bevise at han skallet ned svensken.

Elmanders lagkamerat Martin Olsson mente det hele lignet mest på Hollywood, men hovedpersonen selv insisterte etter kampslutt på at han ikke hadde gjort noe galt.

– Arnautovic er jo dum som går frem og konfronterer meg - det hører ikke hjemme på en fotballbane. Jeg synes det var godt gjort av dommeren å få det med seg. Han skallet til meg, og det gjorde vondt.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus