Rooney: – Spillerne har sviktet Moyes

SVIKERE: Wayne Rooney (t.v) mener spillergruppa må ta ansvaret for lagets svake serieåpning.(FOTO: AP Photo/NTB Scanpix)
SVIKERE: Wayne Rooney (t.v) mener spillergruppa må ta ansvaret for lagets svake serieåpning.(FOTO: AP Photo/NTB Scanpix)

Wayne Rooney mener han og de andre Manchester United-spillerne må ta skylden for den svake sesonginnledningen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

United har gjort sin svakeste sesonginnledning siden 1989. Ti poeng er det blitt på sju kamper under den nye manageren David Moyes.

– Åpenbart er manageren under litt press, men vi vet som lag at det er vi som har sviktet ham, sier Rooney til flere britiske aviser mandag.

Les også: Fellaini kan være ute til desember

Inntrykket ble rettet opp noe med 2-1-seieren borte mot Sunderland. Unggutten Adnan Januzaj ble den store helten i sin første ligakamp fra start. Belgieren scoret to ganger da United vendte 0-1 til seier.

– Vi må stå samlet bak manageren og vise den viljen til å slåss som vi gjorde her. Da blir dette bra, sier Rooney.

Seks poeng skiller United fra ligaleder Arsenal og toer Liverpool.

Les også: Moyes tror han beholder Januzaj

– Dette er en sesong preget av forandringer siden vi har en ny manager med ulike ideer. Vi må tilpasse oss dem. Enda viktigere er at gjør det bedre for ham enn vi har klart hittil, sier angriperen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus