Barcelona vant, men savnet Messi

Fabregas scoret det avgjørende målet mot Celtic. Foto: AFP PHOTO/IAN MACNICOL.
Fabregas scoret det avgjørende målet mot Celtic. Foto: AFP PHOTO/IAN MACNICOL.

Barcelona viste bare glimt av sin storhet da Celtic ble slått 1-0.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Før scoringen fikk ikke Barcelona gjort noe særlig borte mot det skotske mesterlaget. Uten skadde Lionel Messi ble det lett for hjemmelaget å stå imot.

Men så snudde kampen. Celtic-kaptein Scott Brown var mer enn klønete da han i en duell med Neymar endte opp med å få rødt kort etter en snau times spill. Taklingen var ikke så alvorlig, men etterslengen der han sparket borti ryggen til den liggende brasilianeren var både dum og direkte pinlig.

Les også: Atletico snudde borte mot Porto.

Celtic ga ikke opp så lett, men like etter at Barcelonas Victor Valdes hadde reddet et glimrende skudd fra James Forrest ble kampen avgjort. Et kort øyeblikk oppvartet Barcelona med kremfotball fra øverste hylle:

Xavi fikk sette fart på høyrekanten og fant Cesc Fàbregas på bakerste stolpe med en lekker pasning. Midtbanemannen kunne uhindret heade ballen i mål i motsatt hjørne.

Les også: Formsterke Arsenal dundret videre.

Fire minutter før slutt presenterte Celtics målvakt Fraser Forster seg med en dobbeltredning av høy klasse.

Ajax holdt Milan til 1-1 hjemme i Amsterdam og tok sitt første poeng i årets mesterliga. Stefano Denswil så ut til bli kampens eneste målgjører i det siste spilleminuttet før Mario Balotelli utlignet på straffe på overtid.

Les også: Ramires-dobbel i kontrollert Chelsea-seier.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus