Kagawa frykter for framtiden i United

Shinji Kagawa har fått lite spilletid denne sesongen, og innrømmer at han må spille bedre for å ha en framtid i klubben. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix
Shinji Kagawa har fått lite spilletid denne sesongen, og innrømmer at han må spille bedre for å ha en framtid i klubben. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix

Shinji Kagawa har vært ut og inn av laget under David Moyes. Mot West Brom ble han tatt av i pausen, og japaneren innrømmer at han har underprestert.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kagawa viste glimtvis hva han er god for i sin første United-sesong, og mange tippet at han skulle ta nye steg denne sesongen.

Det har foreløpig ikke skjedd, og 24-åringen erstattet av stortalentet Adnan Januzaj (18) i pausen da United tapte for West Brom i helgen.

– Jeg må ta det som en beskjed fra manageren. Jeg må spille bedre, ellers kommer jeg ikke til å overleve i denne klubben. Jeg må være positiv og gjøre mitt beste, sier han ifølge Skysports.

Det var 0-0 da Kagawa ble byttet ut lørdag, og det var i andre omgang kampen mot West Brom ble tapt.

Kagawa tror han kunne bidratt på en positiv måte hvis han hadde fått spille videre.

– Jeg tenkte jeg ville funnet rom til å skape sjanser i andreomgangen. Med tanke på det var jeg skadet. Jeg var ikke så mye involvert, det er sant, men jeg prøvde å være tålmodig, sier han.

United spiller mesterliga mot ukrainske Sjakhtar Donetsk onsdag, og lørdag spiller de borte mot bunnlaget Sunderland i Premier League.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus