Premier League, runde 6, Manchester United - West Bromwich 1-2Ny nedtur for Moyes og United

Wayne Rooney scoret mot West Bromwich, men til absolutt ingen nytte. David Moyes' mannskap tapte til slutt 2-1 (FOTO: Reuters / NTB Scanpix)

West Bromwich skrev historie da det slo Manchester United på Old Trafford for første gang siden 1978. 2-1-resultatet setter ytterligere press på United-manager David Moyes.

30. desember 1978. Det var sist gang West Bromwich slo Manchester United på Old Trafford. Lørdag var ventetiden over.

Da sjokkerte West Bromwich United og deres ferske manager David Moyes ved å vinne 2-1.

Les detaljert referat fra West Bromwichs store kveld

– I dag håper jeg at spillerne mine får skryt framfor at det snakkes om at United var dårlige, sa West Brom-manager Steve Clarke til BBC etter kampen.

– Trodde vi skulle vinne

For Moyes øker presset kraftig etter lørdagens tap.

Han har ikke fått noen god start etter at han tok over for Alex Ferguson i sommer. På de første seks ligakampene har laget tapt tre kamper, og står bare med sju poeng.

– Vi forsvarte oss ikke bra i andre omgang, men da vi utlignet trodde jeg vi skulle vinne med de ferdighetene spillerne våre har. Det hender man får dårlige resultater. Det handler om hvordan man håndterer dem. Det er mange kamper i tiden som kommer, og vi ser fram mot dem, sa Moyes.

Rooney scoret igjen

Etter en målløs førsteomgang ga Morgan Amalfitano bortelaget ledelsen med et drømmemål da det var spilt 54 minutter. Han fintet bort Rio Ferdinand, før han iskaldt chippet ballen over David de Gea.

Bare noen minutter senere brakte Wayne Rooney balanse i regnskapet med et frispark som gikk gjennom hele feltet.

Men da de fleste trodde United skulle ta over, var det gjestene som scoret igjen.

En dårlig klarering endte hos Saido Berahino. Han banket ballen i mål bak en sjanseløs de Gea.

Mot slutten presset United på, men klarte aldri å utligne.