Fabio vil ta opp kampen med bror Rafael

BROTHERS IN ARMS: Men Fabio (venstre) og Rafael er ikke alltid gode venner, skal vi tro førstnevnte. Foto: AP Photo/Kin Cheung/AP Photo/Jon Super. Montasje: ABC Nyheter.
BROTHERS IN ARMS: Men Fabio (venstre) og Rafael er ikke alltid gode venner, skal vi tro førstnevnte. Foto: AP Photo/Kin Cheung/AP Photo/Jon Super. Montasje: ABC Nyheter.

– Vi har alltid slåss om alt - til og med om Play Station. Dette er ikke annerledes, sier Fabio om kampen om høyrebackplassen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United har noe som sjeldent som et tvillingpar som kjemper om den same plassen på banen.

Rafael og Fabio da Silva har begge imponert på høyresiden i forsvaret for de regjerende ligamestrene og kan fort havne i en direkte kamp om en plass på laget når Rafael er tilbake fra skade.

Dét vil ikke by på noen problemer, hevder Fabio. Brødrene slåss nemlig om alt mulig.

– Vi er voksne nok til å håndtere det

– Jeg har snakket med ham om det tidligere. Skal vi slåss om den samme plassen på laget? Hvorfor ikke?

– Vi har alltid slåss om alt - Play Station, hva som helst, og dette er ikke noe annerledes. Vi er voksne nok til å håndtere det, sier Fabio til Metro på søndag.

Fabio spilte sin første kamp fra start for United siden november 2011 i lørdagens kamp mot Crystal Palace.

Les mer: Rooney tilbake med scoring og seier

Fjorårssesongen ble tilbragt på lån i Queens Park Rangers, og Fabio er fast bestemt på at oppholdet i London var en suksess - tross nedrykket.

– Jeg lærte mye i fjor. Før var det alltid noe nytt å spille kamp. Det er selvsagt en drøm å spille på Old Trafford, men jeg er avslappet på banen, forteller han.

Åpen for ny klubb

Bror Rafael har vært ute med en lårskade siden Community Shield-kampen i forrige måned. Med Phil Jones også på behandlingsbordet, valgte David Moyes å la Fabio få sjansen i helgen.

Den sjansen har han planer om å gripe med begge hender, men han utelukker heller ikke å prøve seg i en ny klubb om han ikke skulle overbevise.

– Jeg vil imponere den nye treneren, og jeg er sikker på at jeg er god nok til å spille for Manchester United.

– Dersom jeg ikke skulle lykkes må jeg kanskje skifte klubb. Men jeg håper fortsatt å få spille i denne klubben - jeg vil jobbe til siste slutt for å få det til, sier han.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus