Moyes: – Såret til Rooney kan sprekke opp i dag

AU: Rooneys sår ser vondt nok ut fra før - skulle det sprekke opp, blir det neppe mye bedre. Foto: AFP Photo/Andrew Yates/Twitter. Montasje: ABC Nyheter.
AU: Rooneys sår ser vondt nok ut fra før - skulle det sprekke opp, blir det neppe mye bedre. Foto: AFP Photo/Andrew Yates/Twitter. Montasje: ABC Nyheter.

Men United-manageren velger likevel å la «Harry Potter» spille.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vitsene og sammenligningene med den lille trollmannen med det berømte arret i pannen har gått sin gang på sosiale medier etter at Wayne Rooney la ut et bilde av kuttet han pådro seg på trening i slutten av forrige måned.

Så langt og dypt var kuttet at det var ventet at United-stjernen måtte belage seg på en lengre pause fra fotballen.

Men på nesten magisk vis (for å fortsette med Harry Potter-terminologien) er han tilbake på banen allerede lørdag.

Les også: Monsterkutt holder Rooney på sidelinjen

Vurderer å bandasjere hodet

Manchester United møter Crystal Palace lørdag formiddag, og David Moyes var lenge usikker på om han skulle bruke spissen eller ikke.

Risikoen ved å bruke ham er nemlig betydelig.

– Det er noe vi vurderer. Jeg må bestemme meg for om vi vil til ta sjansen på å bruke ham, for såret hans kan sprekke opp igjen om han får et slag i hodet. Men såret ser bedre ut nå, sier Moyes ifølge The Daily Star.

Ett av alternativene er å bandasjere hele hodet.

– Å ta bandasje rundt hodet hans? Det er en mulighet for at vi kan gjøre det, ja. Vi får se hvilke valg vi har. Han er i meget god fysisk form, men han har jo et stort kutt midt i ansiktet, legger Moyes til.

Rett før kampstart er det klart at Moyes har bestemt seg for å benytte seg av spissens tjenester.

STORSIGNERING: Moyes fikk tak i sin gamle elev Fellaini rett før overgangsvinduet stengte. Foto: AP Photo/Jon Super.STORSIGNERING: Moyes fikk tak i sin gamle elev Fellaini rett før overgangsvinduet stengte. Foto: AP Photo/Jon Super.

Fellaini vil bli som Keane

Den nye United-sjefen fortsetter lørdagen jakten på sin første triumf på Old Trafford.

Marouane Fellaini er ventet å få sin debut i den røde drakten, og den hårfagre midtbanespilleren setter seg allerede nå store mål.

– Roy Keane var en aggressiv spiller, og det kan jeg også være. Jeg kan vinne ballen, rydde opp og spille pent, så jeg gleder meg.

– Tidligere har United hatt stjerner som Keane, Eric Cantona og David Beckham - jeg skal gjøre mitt beste for å bli som dem, sier nysigneringen, ifølge The Metro.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus