Moyes: – Såret til Rooney kan sprekke opp i dag

AU: Rooneys sår ser vondt nok ut fra før - skulle det sprekke opp, blir det neppe mye bedre. Foto: AFP Photo/Andrew Yates/Twitter. Montasje: ABC Nyheter.
AU: Rooneys sår ser vondt nok ut fra før - skulle det sprekke opp, blir det neppe mye bedre. Foto: AFP Photo/Andrew Yates/Twitter. Montasje: ABC Nyheter.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Men United-manageren velger likevel å la «Harry Potter» spille.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vitsene og sammenligningene med den lille trollmannen med det berømte arret i pannen har gått sin gang på sosiale medier etter at Wayne Rooney la ut et bilde av kuttet han pådro seg på trening i slutten av forrige måned.

Så langt og dypt var kuttet at det var ventet at United-stjernen måtte belage seg på en lengre pause fra fotballen.

Men på nesten magisk vis (for å fortsette med Harry Potter-terminologien) er han tilbake på banen allerede lørdag.

Les også: Monsterkutt holder Rooney på sidelinjen

Vurderer å bandasjere hodet

Manchester United møter Crystal Palace lørdag formiddag, og David Moyes var lenge usikker på om han skulle bruke spissen eller ikke.

Risikoen ved å bruke ham er nemlig betydelig.

– Det er noe vi vurderer. Jeg må bestemme meg for om vi vil til ta sjansen på å bruke ham, for såret hans kan sprekke opp igjen om han får et slag i hodet. Men såret ser bedre ut nå, sier Moyes ifølge The Daily Star.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ett av alternativene er å bandasjere hele hodet.

– Å ta bandasje rundt hodet hans? Det er en mulighet for at vi kan gjøre det, ja. Vi får se hvilke valg vi har. Han er i meget god fysisk form, men han har jo et stort kutt midt i ansiktet, legger Moyes til.

Rett før kampstart er det klart at Moyes har bestemt seg for å benytte seg av spissens tjenester.

STORSIGNERING: Moyes fikk tak i sin gamle elev Fellaini rett før overgangsvinduet stengte. Foto: AP Photo/Jon Super.STORSIGNERING: Moyes fikk tak i sin gamle elev Fellaini rett før overgangsvinduet stengte. Foto: AP Photo/Jon Super.

Fellaini vil bli som Keane

Den nye United-sjefen fortsetter lørdagen jakten på sin første triumf på Old Trafford.

Marouane Fellaini er ventet å få sin debut i den røde drakten, og den hårfagre midtbanespilleren setter seg allerede nå store mål.

– Roy Keane var en aggressiv spiller, og det kan jeg også være. Jeg kan vinne ballen, rydde opp og spille pent, så jeg gleder meg.

– Tidligere har United hatt stjerner som Keane, Eric Cantona og David Beckham - jeg skal gjøre mitt beste for å bli som dem, sier nysigneringen, ifølge The Metro.

Flere fotballnyheter kan du lese her