Meny

Ruud inn for Hedenstad

UTE MOT SVERIGE: Vegar Eggen Hedenstad (bildet) har måttet melde forfall til landskampen mot Sverige neste uke. Inn kommer Espen Ruud. (Foto: NTB/Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forfall og ny mann inn i Drillos tropp mot Sverige.

Freiburg-spiller Vegar Eggen Hedenstad har meldt forfall til treningskampen mot Sverige kommende uke. Drillo har i stedet hentet inn Odense-backen Espen Ruud.

Hedenstad plages av en hofteskade og har i lengre tid jobbet for å rekke Freiburgs bundesligastart borte mot Leverkusen førstkommende helg. Men i og med elverumguttens forfall til landskampen går også seriestarten trolig fløyten for 22-åringen.

Espen Ruud står bokført med 30 a-landskamper før møtet med Sverige på Friends Arena 14. august.

Til kampen mot Sverige har Drillo hentet inn flere nye ansikter. Både Stefan Johansen og Marcus Pedersen kan få sin a-debuter for Norge.

Les også: Drillo med «nye» fjes mot Sverige

Også til U23-landslagets kamp mot Tyrkia har det kommet inne et forfall.

Lars-Christopher Vilsvik blir ikke med og som erstatter har landslagstrener Knut Tørum hentet inn Per-Egil Flo fra Molde.

Vilsvik er ventet å bli klar for tyske Eintracht Braunschweig i løpet av kort tid.

Les også: - Strømsgodset selger Vilsvik

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus