Meny

- Vi må tørre å være oss selv

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær ønsker at laget hans skal være uredde da de møter Legia Warszawa. Foto: Morgan Treacy.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær tror at Molde har en god mulighet til avansement i mesterligaen mot Legia, men da må laget tørre å være seg selv.

– Jeg forventer at vi gjør en god prestasjon i likhet med den vi viste i 1. omgang sist, men vi må gå ut og tørre å være oss selv. Vi vet vi er gode på kontringer, og vi må ikke bare legge oss i forsvar å la oss trykke bakover. Vi må også tørre å holde ballen i laget, sa Solskjær til MFK Studio under lagets trening på Legia Warszawa tirsdag.

Molde med nyervervelsen Fredrik Guldbrandsen i spissen var gode i 1. omgang forrige onsdag. Gulbrandsen ble dessuten utvist kvarteret før slutt og Molde-spillerne virket dessuten litt slitne det siste kvarteret.

– Vi kommer ikke til å bruke opp kreftene våre den første timen for det kan bli veldig varmt, sa Solskjær.

Legia-trener Jan Urban spår en jevn og tøff batalje onsdag kveld i den polske hovedstaden.

– Jeg tror det blir en tett og jevn kamp. Vi må spille opp mot vårt beste og gjør vi det vinner vi, sa trener Urban.

Det står 1-1 etter den første kampen hvor det polske laget scoret på sin førte skikkelig sjanse i kampen etter 68 minutter.

– Det er ikke noe lett utgangspunkt for dem. De vil jo sikkert ikke bare legge seg bakpå selv om det holder med 0-0 for dem. For vi er jo kapable til å score mål, sa Molde-manageren.

Solskjær er fortsatt litt hemmelighetsfull når det gjelder laguttaket. Det eneste som er sikkert at Fredrik Gulbrandsen ikke spiller.

– Jeg velger et lag som jeg tror vil vinne. Vi er mer eller mindre skadefrie og jeg har stort sett alle å velge imellom med unntak av Fredrik da.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus