Chelsea bekrefter Rooney-bud

Chelsea er for øyeblikket på turné i Asia. Foto: REUTERS/Athit Perawongmetha.
Chelsea er for øyeblikket på turné i Asia. Foto: REUTERS/Athit Perawongmetha.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Samtidig benekter londonklubben på det sterkeste å ha tilbudt noen av sine spillere som en del av den foreslåtte overgangen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Onsdag formiddag bekreftet Chelsea at de tirsdag kveld hadde lagt inn et skriftlig bud på Manchester Uniteds engelske angriper Wayne Rooney. Et bud som kjapt ble avslått av Manchester United.

Flere medier meldte tidligere onsdag at Chelseas bud skal ha vært på 10 millioner pund (90 millioner kroner). I tillegg skulle Chelsea ha gitt mulighet til å velge mellom midtstopper David Luiz eller midtbanespiller Juan Mata som en del av overgangen. Men det benekter londonklubben at stemmer.

I en pressemelding skriver Chelsea at selv om innholdet i tilbudet vil bli holdt konfidensielt, ønsker de å stadfeste at å sende spillere til Manchester United permanent eller på lån, ikke var en del av tilbudet.

Ryktene om at 27-åringen kan være på vei vekk har svirret helt siden David Moyes ble ansatt som klubbens nye manager etter Alex Ferguson.

Flere medier, deriblant The Guardian, rapporterer at spissen skal være sint og forvirret over behandlingen han har fått av Moyes. Det skjer etter at Moyes tidligere i uka langt på vei antydet at Rooney vil være et andrevalg på topp denne sesongen.