Higuain kan glippe for Arsenal

IKKE ARSENAL LIKEVEL?: Argentinske Gonzalo Higuain kan havne i Juventus og ikke Arsenal som engelske medier meldte forrige uke. (Foto: NTB/Scanpix)
IKKE ARSENAL LIKEVEL?: Argentinske Gonzalo Higuain kan havne i Juventus og ikke Arsenal som engelske medier meldte forrige uke. (Foto: NTB/Scanpix)

Spissens pappa hevder sønnen fort kan blir Juventus-spiller i stedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forrige uke hevdet blant annet The Guardian at Real Madrids argentinske spiss Gonzalo Higuain nærmest er klar for engelske Arsenal. Avisen mener å vite at han vil komme til å tjene pene 130.00 pund uka og at han blir den dyreste spilleren siden The Gunners hentet russiske Andrej Arshavin fra Zenit St. Petersburg for 15 millioner pund i 2009.

Men ifølge Higuains egen far er det langt fra sikkert at sønnen blir å se på Emirates kommende sesong. Italienske Juventus skal ha kastet seg inn i kampen om signaturen til 25-åringen, skriver blant annet Sky Sport på sine sider.

- Ingenting er ennå signert, men jeg kan forsikre dere om at det er pågående samtaler mellom klubben (Arsenal og Real Madrid journ. anm.). Vi kommer heller ikke til å inngå noen personlige kontrakt før klubben er kommet til enighet om en som for overgangen.

- Jeg er klar over at det er kommet et sterkt bud fra Arsenal så vel som Juventus, sier Jorge Higuain.

Higuain kom til Real Madrid fra River Plate i 2007 og har på 187 kamper scoret 107 mål for den spanske giganten.

Les flere fotballlnyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus