Meny

Martinez nærmer seg Everton

SNART EVERTON-KLAR: Roberto Martinez klarte ikke å redde Wigan fra nedrykk. Han er nå høyaktuell som ny Everton-manager. (Foto: AP Photo/Clint Hughes / Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klubben er enig med hans tidligere arbeidsgiver Wigan om kompensasjon for manageren.

Martinez sa opp i Wigan etter sesongslutt og har allerede vært i samtaler med Everton. Nå som avtalen om kompensasjon er i orden, kan han innlede forhandlinger med klubben. Everton må betale rundt 1,5 millioner pund (13 millioner kroner) for spanjolen.

Les også: Moyes raider Everton

– Han har snakket med Everton, fordi jeg ga dem tillatelse. Da han kom tilbake, fortalte han meg at det hadde gått veldig bra og at han sannsynligvis var blant to-tre igjen på listen. Så ringte styrelederen meg og diskuterte kompensasjonen, og vi ble enige i kveld, sa Wigans styreleder Dave Whelan mandag kveld.

Roberto Martinez klarte ikke å redde Wigan fra nedrykk denne sesongen, men ledet klubben til en sensasjonell FA-cupseier.

39-åringen er en ettertraktet manager. De to siste årene har han takket nei til tilbud fra Liverpool og Aston Villa. Det er ventet at han blir klar for Everton i løpet av uken.

I en uttalelse mandag kveld opplyste Everton at klubbens managerjakt fortsatt pågår. David Moyes ga seg ved sesongslutt for å overta etter Alex Ferguson i Manchester United.

Les flere fotballnyheter her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus