Meny

Solskjær takket nei til Stoke

I SØKELYSET: Solskjær har måttet svare på mange kritiske spørsmål fra media i år etter en blek start på sesongen for Molde. Foto: Svein Ove Ekornesvåg/NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det melder pålitelig engelsk avis - og hevder samtidig at nordmannen er svært aktuell som ny Everton-manager.

Mark Hughes ble torsdag ansatt som ny trener i Premier League-klubben Stoke.

Bakgrunn: Hughes klar for Stoke

Den jobben kunne fort ha gått til Molde-treneren, skal vi tro den vanligvis etterrettelige britiske avisen The Sunday Times.

Les også: Stor støtte for Solskjær

– Har sagt nei til tre klubber

– Solskjær avviste Stoke da de så etter en erstatter for Tony Pulis - Mark Hughes ble ansatt på torsdag - og han har tidligere sagt nei til Aston Villa og Blackburn, skriver sportsjournalist Jonathan Northcroft.

Videre hevder avisen at den tidligere Manchester United-spilleren er en reell kandidat til å ta over for David Moyes i Everton.

Mange managere har blitt koblet til den ledige jobben på Goodison Park siden Moyes gikk til Manchester United, men ingen har blitt sterkere linket enn Wigans Roberto Martínez.

Spanjolen skal fortsatt være klubbens førstevalg, men Evertons styreformann skal angivelig være  «fast bestemt på å undersøke alternativene grundig», og Solskjær skal altså være ett av disse alternativene.

Tidligere denne uken ble Martínez gitt lov av Wigan til å gå i samtaler med Everton, noe som tyder på at en ansettelse kan være like rundt hjørnet.

Les også: Gjelsten har massiv tillit til Solskjær

Les også: Solskjær boikotter journalist

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus