Meny

Ingen vinnere i London

FORAN: Chelsea og Oscar har tok en tidlig ledelse mot Tottenham. Her fra en annen kamp. (FOTO:Reuters/NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En hevnlysten Gareth Bale var anonym mot Chelsea.

Siste:

Chelsea - Tottenham 2-2 SLUTT (Oscar, Ramires - Emmanuel Adebayor, Gylfi Sigurdsson)

Rosenborg - Tromsø 2-1 SLUTT (Stefan Strandberg, Tarik Elyounoussi - Zdenek Ondrasek)

Vålerenga - Hønefoss 1-1 SLUTT (Giancarlo Gonzalez - Mikkel Vendelbo, Aleksander Solli)

Tottenham var bortimot avhengige av seier mot Chelsea for å fortsatt ha mulighet til å kvalifisere seg til Mesterligaen neste sesong. Arsenal-målvakt Wojciech Szczesny sa tidligere denne uka at Tottenham ikke ville klare brasene, og avgi poeng. Det fikk han rett i.

LES OGSÅ: Arsenal-keeper har ikke tro på Tottenham

Chelsea startet best og scoret ved Oscar etter bare elleve minutter. Emmanuel Adebayor hadde en god dag for Tottenham og scoret etter 26 minutter, før Chelsea igjen gikk opp i ledelsen, denne gangen ved Ramires.

Les detaljert referat fra storkampen

Ti minutter før slutt var Adebayor tilrettelegger for Gylfi Sigurdsson som scoret på Petr Cech. Det ga i det minste ett poeng, men nå er Tottenham avhengige av at lagene foran på tabellen avgir poeng i innspurt om de skal ta seg til Europa.

Kampen om Europa

Før kampen:

Nesten like viktig som å vinne Premier League, er det å havne blant de fire beste og sikre seg spill i Mesterligaen. Tottenham har i øyeblikket den kjedelige femteplassen, men har én kamp til gode på fjerdeplassinnehaver Arsenal. I kveld gjester de Chelsea på Stamford Bridge og der kan de knappe innpå begge de to London-lagene.

Les mer om Chelsea

En som virkelig har lyst å slå Chelsea er Gareth Bale. Chelsea var egentlig ikke kvalifisert til årets utgave av Mesterligaen, men de vant turneringen og snøt Tottenham for plassen.

– Jeg tror jeg var den mest irriterte av alle under den finalen, sier Bale ifølge tmnfootball.com.

Les mer om Tottenham

RBK - TIL

Før kampen:

Tore Reginiussen spilte for Tromsø fra 2006 til 2011 og Rosenborg-kapteinen inrømmer det er litt annerledes å møte gamleklubben enn andre lag.

– Når man går ut på banen så er det en kamp som alle andre. Da er vi ikke kompiser lenger, da er vi fiender for et par timer. Jeg kjenner jo mange av guttene, så før og etter kampen har vi et veldig godt forhold, sier Reginiussen til rbk.no.

Les referat fra Rosenborg - Tromsø

Per Joar Hansen vil bli mindre forutsigbar enn tidligere og gjør endringer i lag og formasjon . Fra laget som var centimetre fra å fullføre comebacket mot Aalesund i forrige runde gjør Hansen flere endringer. Nicki Bille Nielsen er tilbake etter å ha sonet karantene, det samme er nevnte Reginiussen. John Chibuike kom inn mot Aalesund og presterte så godt at han er å finne i kveldens startoppstilling.

Les mer om Rosenborg

I Tromsø-leriren er trener Agnar Christensen irritert på Rosenborg som ikke lot «Gutan» få trene på Lerkendal før kamp, skriver Adressa.

Christensen lover på sin side at han «skal personlig koke kaffe til dem» når Rosenborg gjester Alfheim.

Les mer om Tromsø

Gjensyn

Før kampen:

På Ullevaal tar Vålerenga i mot Hønefoss og Aleksander Solli. 23-åringen presenterte seg i sin Høenfoss-debut med en suser av et frispark, men Gudmund Kongshavn i VIF-målet bør være forberedt på hva den tidligere Vålerenga-spilleren kan.

Les referat fra Vålerenga - Hønefoss

Les mer om Vålerenga

Les mer om Hønefoss


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus