O'Shea sikret viktig Sunderland-poeng

VIKTIG POENG: Sunderland kom tilbake og sikret seg et verdifullt poeng i nedrykkskampen i Premier League. (Foto: Scanpix)

Sunderland må fortsatt kjempe for å unngå nedrykk fra Premier League, men manager Paolo Di Canio jublet for 1-1 hjemme mot Stoke mandag.

Med én spiller utvist og 0-1 til pause lå det nordengelske laget tynt an. John O'Sheas heldige cornermål etter 62 minutter var derfor gull verdt for Di Canios menn.

Også Jonathan Walters' 1-0-scoring i det niende minuttet kom etter en corner. Han headet først på serven fra Charlie Adam før han banket returen i nettaket til ledelse.

Etter drøye halvtimen fikk Craig Gardner marsjordre for en stygg stempling av nevnte Adam. For andre kamp på rad måtte Sunderland fullføre med ti mann.

Etter O'Sheas kvittering hadde lagene hver sin store sjanse. Nærmest var vertenes Danny Rose da han skjøt i stolpen drøyt ti minutter før slutt.

Etter 36 serierunder har Sunderland 38 poeng, like mange som Norwich og Newcastle. Wigan vil havne på samme poengsum med seier i den utsatte kampen hjemme mot Swansea tirsdag.

Stoke virker noe tryggere på 11.-plassen i Premier League, men med 41 poeng kan laget stadig havne under nedrykksstreken.