Meny

Generalprøve på mesterligafinalen

ALDRI FOR SENT: Finalen mellom Bayern München og Borussia Dortmund blir den første finalen mellom to tyske lag i turneringen. Foto: AFP PHOTO/FRANCK FIFE

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bayern München og Borussia Dortmund legger ikke all verden i lørdagens toppkamp. Den blir bare en liten forsmak på mesterligafinalen.

Bayern har vunnet Bundesligaen allerede. Kampen er av liten betydning, og klubbene har stilt inn siktet mot 25. mai når mesterligavinneren skal kåres.

Les også: Briljante Bayern banket Barca

Les også: Dortmund til finale med et nødskrik

– Dette med Bayern nå er morsomt. Vi får se hvordan dette blir, sier Dortmund-trener Jürgen Klopp.

De gule og svart er nummer to i Bundesliga. Dortmund, og selvfølgelig heller ikke Bayern, vil neppe avsløre for mye når lagene møtes lørdag.

– Jeg kan love at vi skal gi alt. Men om Bayern skulle slå oss så tror jeg aldri det har vært færre skuffede fans i Dortmund, sier Klopp.

En muskelskadd Mario Götze er neppe med. Dortmund-stjernen skifter klubb i sommer. Neste klubbadresse for Götze er nettopp i München.

Bayern tar også heller lett på generalprøven.

– Nei, den er ikke meningsløs. Men vi vil ikke tenke på kampen før fredag. Nå skal vi nyte øyeblikket, sier Bayern München-trener Jupp Heynckes.

Hans lag slo ut Barcelona fra mesterligaen med hele 7-0 sammenlagt denne uken.

Les også: Ny pris til Bale

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus