- Dortmund vil opptre med ydmykhet

KLAR FOR SEMI: Dortmund-trener Jurgen Klopp er ydmyk før kampen mot Real Mdrid. (Foto: Scanpix).
KLAR FOR SEMI: Dortmund-trener Jurgen Klopp er ydmyk før kampen mot Real Mdrid. (Foto: Scanpix).

Og trener Jurgen Klopp tar ikke en finaleplassen på Wembley for gitt på tross av tre måls forsprang. Real Madrid har hentet inn to mål. Følg kampen LIVE her.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I kveld avgjøres det hvilket lag som blir det første av to finalelag i Champions League 2012/13 - Borussia Dortmund eller Real Madrid.

Trykk her for å følge Real Madrid-Borussia Dortmund LIVE

Tross et solid forsprang fra første kamp, sier Dortmund-trener Jurgen Klopp at det ikke er over.

- I fotball er alt mulig og noe historisk vil skje i morgen. Hvis vi kommer til finalen vil det være historisk. Hvis vi blir slått ut, vil det også være historisk. Vår hovedoppgave nå er å beholde fokus, sier han ifølge ESPN.com like før semireturen i Spania.

Tyskerne leder 4-1 fra første kamp og har i manges øyne finalebilletten så og si i lomma.

- Det er ikke noe problem å tape kampen, det kan selvsagt skje, det viktigste er hvordan vi opptrer. De kan ikke mislykkes, de må gjøre sitt ytterste for å slå oss.

Dortmund har allerede vært på Bernabeu denne sesongen. I gruppespillet var de gul/sorte nær ved å ta tre poeng, men Mezut Özil utlignet til 2-2 i kampens siste spilletminutt.

Og Klopp er ydmyk før kveldens batalje.

- Vi vet at vi ikke er en vanlig semifinalist og vil oppføre oss deretter. Det er flott å komme til en semifinale og vi vil opptre med en ydmyk innstilling.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus