Meny

Frode Johnsen: Sånn er livet

Frode Johsen var imponert av Per Joar Hansens menn. Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mye handlet om Frode Johnsen etter kampen mellom Odd og Rosenborg søndag. Veteranspissen, som fylte 39 år, misset fra straffemerket på stillingen 0-0.

– Sånn er livet. Det er for dårlig, men man kan jo ikke grave seg ned, sa mannen med over 100 eliteseriescoringer og 10 landslagsmål.

TV 2s opplysning om tekstmeldingen i forkant fra Starts Jesper Mathisen til RBK-keeper Alexander Lund Hansen om hvor han setter straffene, parerte han egentlig med et skuldertrekk.

Les også: Pangstart for RBK og Mike Jensen

– Jeg skal score, uansett, sa Frode Johnsen, som ikke hadde noen problemer med å slå fast at årets RBK-utgave ser god ut.

– De er vanskelige å spille mot og flinke til å holde ballen i laget. Men jeg synes faktisk Rosenborg skapte litt lite, konkluderte han før ytterligere en konklusjon:

– Jeg ser av TV-bildene i etterkant at vi skulle hatt en straffe til. Men dommerne kan ikke se alt, de heller, oppsummerte Odds midtspiss.

Les også:  Poengdeling på Fosshaugane.

Danske Mike L. Jensen, som RBK har fulgt lenge, ble altså matchvinner i sin første seriekamp i Norge. Han kan se tilbake på seks og en halv sesong i Brøndby og en halv i Malmö FF, samt én landskamp for Danmark mot Tyskland i 2010.

– Dette var en perfekt start for meg og en perfekt start for laget, som jo er ganske nytt. Jeg vil vinne noe med Rosenborg, og jeg har stadig landslagsambisjoner, sa Jensen, som trener Per Joar Hansen rosende omtalte som «hærføreren».

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus