Sahin med Rodgers-kritikk

Nuri Sahin har lite pent å si om sin eks-sjef Brendan Rodgers. Foto: Scanpix.
Nuri Sahin har lite pent å si om sin eks-sjef Brendan Rodgers. Foto: Scanpix.

Tidligere Liverpool-spiller Nuri Sahin er glad han er ferdig med Brendan Rodgers som manager.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sahin (24) ble aldri noen stor suksess i Liverpool. Han spilte 12 kamper for de helrøde i høst. Nå er midtbanespilleren i Dortmund.

– Jeg mislyktes ikke i Liverpool. Brendan Rodgers ønsket å bruke meg som en 10'er, men jeg er ikke en som spiller rett bak spissene. Jeg snakket med han, og spurte hvorfor han benyttet meg i den posisjonen, sier Sahin til avisen AS.

Sahin debuterte i 1. Bundesliga som 16-åring. Han gikk fra Dortmund til Real Madrid etter seriegullet i 2011. Skader ødela mye av oppholdet i spansk fotball. Noen opptur ble det heller ikke i Liverpool.

– Jeg takker Gud for at jeg er ferdig med Brendan Rodgers, sier Sahin.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus