Forbundstinget 2010

Espelund hedret på Tinget

HEDRET: Karen Espelund fikk NFFs gullmerke under andre dag av Forbundstinget på Lillestrøm. Her fra da hun annonserte sin avgang som generalsekretær i juli 2009. (Foto. Scanpix).
HEDRET: Karen Espelund fikk NFFs gullmerke under andre dag av Forbundstinget på Lillestrøm. Her fra da hun annonserte sin avgang som generalsekretær i juli 2009. (Foto. Scanpix).

Fikk fotballforbundets gullmerke av president Sondre Kåfjord.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LILLESTRØM (ABC Nyheter): Fotballpresident Sondre Kåfjord tok ordet helt på tampen av tingforhandlingene av andre dag under Forbundstinget på Lillestrøm.

På agendaen stod utdeling av Norges fotballforbunds gullmerke til Karen Espelund.

Ifølge Kåfjord var det et enstemmig styret i NFF som ønsket å hedre den tidligere generalsekretæren i NFF.

Trakk seg etter strid

- Dette setter jeg umåtelig pris på. Det er dere som gjør jobben - dere er lokomotivet i norsk fotball, ingen enkeltperson kan være det, var Espelunds første reaksjon på utmerkelsen, som ble etterfulgt av massiv klapping fra tingdelegatene.

Karen Espelund valgte å trekke seg som generalsekretær i juli 2009 etter at hun ble kritisert for sin lederstil av flere i organisasjonen i Norges Fotballforbund.

Det skal særlig ha vært forholdet mellom tidligere informasjonssjef Roger Solheim og markedsdirektør Ronny Aasland som var betent.

25 år i forbundet

Hun fikk stående applaus fra en fullsatt Tingsal på Lillestrøm, og ønsket norsk fotball lykke til.

- Mange takk for 25 krevende og morsomme år, og lykke til videre, sa den tidligere generalsekretæren i NFF.

Espelund kom for første gang inn i Norges fotballforbund i 1988 og har hatt en rekke verv i organisasjonen inntil hun valgte å gå av sommeren 2009.

Under utdelingen av Gullballen i november i fjor ble hun også tildelt Kniksens Hederspris.

Nylig ble det kjent at Karen Espelund har fått seg ny jobb. Hun tiltrer om kort tid inn i jobben som fylkesdirektør i Sør-Trøndelag fylkeskommune.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus