- Vil bytte Carew mot Keane og 45 millioner

- ØNSKET AV TOTTENHAM: Harry Redknapp vil bruke Robbie Keane som del av et forsøk på å hente John Carew, hevder britisk tabloidavis. Foto: AP
- ØNSKET AV TOTTENHAM: Harry Redknapp vil bruke Robbie Keane som del av et forsøk på å hente John Carew, hevder britisk tabloidavis. Foto: AP

Her er dagens overgangrykter i Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KILDER
BBC, The Times, The Guardian, The Telegraph, The Sun, Daily Mirror, Daily Mail, Daily Express, Daily Star.

* Tottenham skal være interessert i å hente John Carew fra Aston Villa – i en overgang som kan sende Robbie Keane motsatt vei. Angivelig vil klubben tilby Villa Keane for Carew pluss 45 millioner kroner. Også David Bentley skal være aktuell å bruke som del av en avtale for å hente Carew. (Daily Star)

* Morten Gamst Pedersen står på ønskelisten til Olympiakos – men Blackburns pris skal være for høy. Flere engelske klubber skal også ha blitt tilbudt nordmannen. (Daily Mirror)

* Chelseas spissjakt fortsetter. Nå vurderer Carlo Ancelotti å legge inn bud på Vincenzo Iaquinta. Håpet er at Juventus slipper 30-åringen for 73 millioner kroner. (The Times)

* Patrick Vieira er i sluttfasen av forhandlingene om en overgang til Manchester City. Nå gjenstår bare legesjekken. (The Telegraph)

* City kaster seg nå inn i jakten på dansken Simon Kjær, som har vært ønsket av byrival United. Speidere så den unge midtstopperen i aksjon for Palermo i går. Han kan komme til å koste opp mot 163 millioner kroner. (The Sun)

* Samtidig kan Roque Santa Cruz være på vei bort fra klubben. Det er interesse for den dyrkjøpte spissen, og Espanyol har gjort et forsøk på å låne ham. (The Sun)

* Arsenal har kastet øynene på den 19-årige ivorianeren Lacina Traore, som spiller i Cluj. Den 2.03 meter høye spissen, som er blitt sammenlignet med Emmanuel Adebayor, sier selv at det ville være en drøm for ham å spille for Arsenal – og at han ville bli en suksess i England. (Daily Express)

* Hvis Manchester United vil hente Hatem Ben Arfa til klubben, må de grave dypt i lommene. Marseille vil kun vurdere bud opp mot 370 millioner kroner. (The Sun)

* Birmingham vurderer et bud på 82 millioner kroner for Sunderlands Kenwyne Jones. Spisskjempen har skuffet i år, og har en usikker fremtid i Sunderland. Birmingham ønsker også Ryan Babel. (The Guardian)

* Sannsynligheten for et salg av Jones svekkes ikke av denne nyheten: Sunderland vil kjøpe Schalke-spiss Kevin Kuranyi. En eventuell overganssum skal ligge på 32 millioner kroner. Sunderland har angivelig et håp om å få avtalen i boks allerede i dag. (Daily Mirror)

* Benni McCarthy kan bli Everton-spiller. Everton, som kan sies å være i akutt behov for spisser, har lite penger å bruke på spillerkjøp – og må i første rekke sikte på å låne spillere – men vurderer likevel å hente sørafrikaneren. Prislappen skal ligge på 23 millioner kroner. (Daily Mail)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus