Nok en sinnssyk avslutning

<p>Petter Northug jr. var nok en gang best og vant i Oberhof i dag.(Foto. Scanpix). </p>
Petter Northug jr. var nok en gang best og vant i Oberhof i dag.(Foto. Scanpix).

<pPetter Northug jr. er og blir kongen i langrennsporet om dagen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Petter Northug jr. gjorde nok en gang et kanonløp og vant dagens 15 kilometer klassisk i Oberhof.

Nordmannen lå et stykke bak i feltet da man startet på oppløpet, men på de siste 50 metrene staket Northug jr. som ingen annen i verden er i nærheten av å klare og han passerte først over målstreken.

- Jeg valgte å vente på feltet, fordi jeg visste de ville angripe uansett. Så jeg fant min posisjon der. Det ble noen sekunder opp til teten, men jeg er fornøyd med avslutningen, sier Northug til NRK.

Hant trodde egentlig ikke at han skulle stikke av med seieren.

- Jeg trodde Heikkinen skulle holde ledelsen helt inn. Men på den siste runden var det god fart i feltet, og jeg forstod etterhvert at vi kunne ta ham igjen. Og da skjønte jeg at jeg hadde en sjanse, sier Northug.

Han sier til TV 2 Sporten at det er de andre gutta på landslaget som skal ha æren for at han har blitt bedre i klassisk teknikk.

- Jeg har jobbet mye med dette i mange år og begynner vel å få betalt nå. Det er nok av gode klassiske løpere på landslaget som jeg har lært mye av, sier Northug.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus