United-fans knivstukket

<p><strong>Hardner til: </strong>Flere tusen fotballfans har inntatt den italienske hovedstaden før kveldens finale i Champions League mellom Barcelona og Manchester United. Nå er to United-supporter knivstukket. (Foto: Scanpix) </p>
Hardner til: Flere tusen fotballfans har inntatt den italienske hovedstaden før kveldens finale i Champions League mellom Barcelona og Manchester United. Nå er to United-supporter knivstukket. (Foto: Scanpix)

<pTo Manchester United-supportere er lagt inn på sykehus etter å ha blitt knivstukket i Roma onsdag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Roma (NTB-AP): De to skadde er en engelskmann og en amerikaner. Roma-politiet opplyser at engelskmannen (34) ble stukket i låret utenfor sitt hotell onsdag morgen.

Den 23-årige amerikaneren skal ha blitt angrepet av fire italienere i løpet av natt til onsdag. Politiet tror amerikaneren ble knivstukket ved en feiltakelse. Italienere skal ha trodd vedkommende var britisk statsborger.

– Han ble funnet på bakken, blodig og skrikende på engelsk med fire personer oppå ham. De slo og knivstakk ham, sier politiet.

To United-supportere er også arrestert for ordensforstyrrelse. Personene skal ha vært beruset, til tross for et midlertidig alkoholforbud i sentrale deler av Roma og i området rundt Olympiastadion.

Flere tusen politibetjenter patruljerer den italienske hovedstaden i forbindelse med mesterligafinalen onsdag kveld. Rundt 50.000 supportere fra England og Spania skal være på plass for å se prestisjekampen mellom Manchester United og Barcelona.

ABC Nyheter skal følge kampen live fra klokken 20.30

Roma har også tidligere slitt med bråk og knivstikking under store internasjonale fotballkamper. I 2007 ble flere United-supportere knivstukket under en mesterligakamp mot Roma. Den gang truet Det europeiske fotballforbundet (UEFA) med å flytte finalen til et annet land om Italia ikke gjorde mer for å ivareta de tilreisendes sikkerhet. (©NTB)

Personvernpolicy