Arsenal knuste Fenerbache

<p class="hidden"> </p>
 

<pArsenal spilte mesterlig og knuste tyrkiske Fenerbahce 5-2 i Istanbul tirsdag. Det var Fenerbahces første hjemmetap i europacupen på tre år.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fenerbahce kom til kampen med 15 strake seirer på hjemmebane. Både Inter og Chelsea måtte reise hjem fra Istanbul uten seier i fjor, men Arsenal finstilte siktemålet tidlig og scoret to ganger i begynnelsen av kampen ved Emmanuel Adebayor og Theo Walcott.

Dermed var engelskmennene i føringen fra start. 2-0 ble etter hvert 4-1 og 5-2 i en fyrverkeri av en kamp fra engelskmennenes side. Arsène Wenger jublet fra sidelinjen.

De tre siste Arsenal-målene ble satt inn av Abou Diaby, Alexandre Song og Aaron Ramsey.

Dermed topper Arsenal gruppe G med sju poeng etter tre spilte kamper. Det betyr at London-laget er på god vei mot utslagningsrundene, mens Fenerbahce er i ferd med å si takk og farvel til mesterligaen denne sesongen.

Arsenal spilte i stort tempo hver gang de nærmet seg mål, og det ble svært avgjørende for kampen, for tyrkerne klarte ikke helt å henge med da engelskmennene skrudde opp tempoet. (©NTB)

Kampfakta:

Fenerbahçe (Tyrkia) – Arsenal (England) 2-5 (1-3)

Mål: 0-1 Emmanuel Adebayor (10), 0-2 Theo Walcott (11), 1-2 Mikael Silvestre (selvmål, 19), 1-3 Abou Diaby (21), 1-4 Alexandre Song (49), 2-4 Daniel Güiza (78), 2-5 Aaron Ramsey (90).

49.521 tilskuere.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus