Tchoyi kan få sparken etter fyllekjøring

<p class="hidden">Somen Tchoyi kan få sparken fra Salzburg etter at han krasjet med en taxi, skadet sjåføren og stakk av med 0,94 i promille.. Foto: Scanpix</p>
Somen Tchoyi kan få sparken fra Salzburg etter at han krasjet med en taxi, skadet sjåføren og stakk av med 0,94 i promille.. Foto: Scanpix

<p Den tidligere Stabæk-spilleren Somen A. Tchoyi (25) er havnet i problemer. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var natt til søndag at den tidligere Stabæk-spilleren dundret inn i en rundkjøring i Salzburg. Tchoyi skal ha oversett vikeplikten, og en taxi skal ha blitt flyttet 90 grader, men den tidligere eliteseriespilleren fortsatte videre i stor fart uten å sjekke skadene, skriver VG.

Ifølge avisen Kronen Zeitung ble drosjesjåføren sendt til sykehus. På sykehuset ble han behandlet for brukket leggbein. FC Red Bull Salzburg-ledelsen har bekreftet at Tchoyi er tatt for fyllekjøring. Det er uklart hva som skjer med den tidligere Stabæk-spilleren.

– Vi beklager dette. Saken med Tchoyi skal vi ta opp internt, så skal vi ta en avgjørelse, sier Salzburg-trener Co Adriaanse.

Tchoyi var utelatt fra troppen som spilte mot Sturm Graz søndag. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus