Hushovd med ny seier

<p>Thor Hushovd (t.v.) sniker seg såvidt foran østerrikeren Bernhard Eisel under dagens etappe av Volta a Catalunya. (Foto: Scanpix) </p>
Thor Hushovd (t.v.) sniker seg såvidt foran østerrikeren Bernhard Eisel under dagens etappe av Volta a Catalunya. (Foto: Scanpix)

Thor Hushovd spurtet til en ny seier i etapperittet Volta a Catalunya tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Banyoles, Spania (NTB): Mandag var nordmannen suveren i prologen. Tirsdag fulgte han opp med en spurtseier på første ordinære etappe over 169 kilometer mellom Riudellots de la Selva og Banyoles.

– En fantastisk dag! Å vinne med ledertrøyen er sjeldent, slo Thor Hushovd fast overfor TV 2 Sporten.

Dette var grimstadguttens femte seier for sesongen, og hans fjerde seier i dette tradisjonsrike rittet som sykles for 88. gang.

Rittet fortsetter med en 191 kilometer lang etappe mellom Banyoles og La Seu D'urgell onsdag, og avsluttes i Barcelona søndag.

Hushovd sa mandag at han ikke hadde noen ambisjoner om sammenlagtseieren. Målet var å ta en etappeseier i rittet som Hushovd bruker som en oppkjøring til viktigere ritt senere i sesongen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus