Lagene i Montenegro - Norge

Montenegros stjerne Mirko Vucinic spares mot Norge på grunn av en liten skade og hardt program med klubblaget Roma. Slik blir lagene:

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

23 Håkon Opdal (Brann) - 34 Jarl André Storbæk (Vålerenga), 2 Tore Reginiussen (Tromsø), 5 Brede Hangeland (Fulham), 6 John Arne Riise (Liverpool) - 7 Fredrik Strømstad (Start), 8 Martin Andresen (Vålerenga), 39 Per Ciljan Skjelbred (Rosenborg) - 28 Jan Gunnar Solli (Brann), 10 John Carew (Aston Villa), 11 Morten Gamst Pedersen (Blackburn).

Reserver: 33 Rune A. Jarstein (Rosenborg) - 3 Erik Hagen (Wigan), 4 Jon Inge Høiland (Stabæk), 14 Steffen Iversen (Rosenborg), 22 Kristofer Hæstad (Vålerenga), 29 Eirik Bakke (Brann), 36 Erik Nevland (Fulham).

1 Vukasin Poleksic (Debrecen) - 4 Savo Pavicevic (Vojvodina), 6 Jovan Tanasijevic (Dinamo Moskva), 3 Milan Jovanovic (Universitateja Cluj), 16 Luka Pejovic (Mogren) - 18 Nikola Drincic (Amkar Perm), 22 Branko Boskovic (Rapid Wien), 19 Vladimir Bozovic (Rapid Bucuresti), 7 Simon Vukcevic (Sporting Lisboa) - 10 Igor Burzanovic (Røde Stjerne), 21 Radomir Dalovic (Rijeka).

Reserver: 12 Darko Bozovic (Partizan Beograd) - 2 Risto Lakic (Partizan Beograd), 11 Dragan Bogavac (Paderborn), 13 Mitar Novakovic (OFK Beograd), 14 Dejan Ognjanovic (Estoril), 24 Nikola Vujovic (Mogren), 25 Vladimir Gluscevic (Pandurii).

Dommer: Aleksandar Stavrev, Makedonia. (©NTB)

Personvernpolicy