UEFA åpner sak mot Brann

Sportsklubben Brann risikerer straff både for biljardkulen og Everton-fansens banestorming. Det blir nå åpnet sak mot Bergen-klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bergen (NTB): Det er Det europeiske fotballforbundet (UEFA) som har bestemt seg for å åpne sak mot Brann, melder Bergens Tidende. I første omgang skal UEFA etterforske de sakene det gjelder.

– Det er åpnet en formell etterforskning av både Everton og Brann angående tilskuerne som stormet banen etter Brann – Everton i Bergen. Det er også startet etterforskning av Brann for gjenstanden som ble kastet ut på banen i samme kamp, sier en talsmann for UEFA.

Dette betyr at første kamp i UEFA-cupens 16.-delsfinale kan bli en kostbar affære for Brann. Sakene kommer til å bli tatt opp i UEFAs kontroll- og disiplinærkomité 20. mars.

Da kommer ulike sanksjoner til å bli vurdert, men dersom saken ender med at Brann får straff, er det trolig at det ender med en bot. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus