Beckham i hundre med Capello

David Beckham satser på å sikre seg en plass i 100-klubben i neste måneds treningslandskamp mot Sveits, Fabio Capellos første som engelsk landslagstrener.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Beckham som spiller for Los Angeles Galaxy i Major League Soccer, legger ikke skjul på at han håper å være i så god form at hans tidligere manager i Real Madrid kommer til å ta ham ut til vennskapslandskampen mot Sveits i februar.

Han har den siste uken trent med Arsenal på grunn av at det er fotballpause i USA.

– Jeg trener her for å komme i skikkelig god form til sesongen starter opp igjen i USA, men selvsagt ønsker jeg også å bli bra nok til å spille landskampen mot Sveits, sier Beckham.

– Årsaken til at landskampen er viktig for meg, ligger ikke bare i at jeg kan få spille min 100. landskamp, men jeg ønsker alltid å være i form til å spille for landslaget. Kampen mot Sveits blir også litt spesiell i og med at det er Fabio Capellos første kamp som landslagssjef, sier David Beckham.

Beckham som er tilbake i trening etter et avbrudd på fem uker, sier han føler seg i fin form, og han føler seg heller ikke særlig hemmer av de kne- og ankelproblemene som gjorde at han fikk med seg få kamper for Galaxy i fjor høst.

– Treningen med Arsenal har vist at jeg er i mye bedre form enn jeg hadde trodd, sier David Beckham. (©NTB)

Personvernpolicy