Nils Arne Eggen hjelper til

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trenerlegenden Nils Arne Eggen er tilbake på treningsfeltet. Nå hjelper han sine tidligere elever i Rosenborg med å utvikle seg som klubbtrenere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nils Arne Eggen er tilbake på treningsfeltet. Han fungerer nå som konsulent for 2. divisjonsklubben Ranheim (Foto: Gorm Kallestad), SCANPIX)Nils Arne Eggen er tilbake på treningsfeltet. Han fungerer nå som konsulent for 2. divisjonsklubben Ranheim (Foto: Gorm Kallestad), SCANPIX)

- Jeg har kun vært med på en trening med Ranheim. Jeg er ikke med i noe trenerteam eller noe annen fast form for engasjement innen fotballen, sier Eggen på telefonen til Neste Klikk.

Nils Arne Eggen har opptrådt som konsulent for 2. divisjonsklubben Ranheim, men sier at dette kun er en vennetjenste for en gammel elev fra tiden i RBK.

- Jeg hadde jo Kåre Ingebrigtsen i Rosenborg. Dette er bare for å hjelpe han litt, fortsetter Eggen.

En av hans tidligere betrodde menn fra glansdagene i Rosenborg, Kåre «Bruttern» Ingebrigtsen, er ansatt som trener i Ranheim og har fått med seg Eggen på treningsfeltet. Om det blir flere ganger, vet Eggen ingenting om.

- Dette var en engansforeteelse. Om det blir noe mer, aner jeg ikke.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge adressa.no bidrar Eggen med å terpe på den offensive delen av spillet til blåtrøyene fra Trøndelag.

Med Eggens hjelp håper klubben å rykke et hakk opp i divisjonssystemet, til Adeccoligaen (1. divisjon).

Trener trenere


Eggen er sparsommelig med informasjon. I intervjuet med Adresseavisa sier han at han er med for å innspirere trenere.

- Det er for å være med og bidra til at vi kan bli enda bedre til å spille fotball, og det tror jeg vi kan bli. Alt handler om læring og da må det være noen som lærer bort til trenerne og, sier Eggen til adressa.no.

Eggen letter litt på sløret og sier at han av og til tar små oppdrag for klubber, men at han nå tar en pause fra det også, for å reise utenlands:

- Jeg gjør små tjenester for klubber innimellom, men ingenting fast. Jeg avslutter nå det jeg vil kalle en arbeidsperiode. Neste lørdag drar jeg til Spania, sier Eggen til Neste Klikk.