Lillestrøm slo tittelforsvareren

En flott scoring av Pål Strand ga Lillestrøm 1-0-seier over tittelforsvarer FC København i Royal League onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LILLESTRØM 20061130: Pål Strand jubler for scoring og gratuleres av Shane Stefanutto i Royal League-kampen mot FC København torsdag. Målet ble kampens eneste.LILLESTRØM 20061130: Pål Strand jubler for scoring og gratuleres av Shane Stefanutto i Royal League-kampen mot FC København torsdag. Målet ble kampens eneste.

Lillestrøm (NTB): En drøy halvtime ut i kampen foran et entusiastisk hjemmepublikum på Åråsen tok Strand elegant ned en poleball, rev seg løs fra sin oppasser og sendte et velplassert venstrebeinsskudd i mål.

Ståle Solbakken lot enkelte av sine mesterligaspillere hvile, men så de andre jobbe forgjeves for poeng i klubbens første Royal League-kamp for sesongen.

Lillestrøm var hakket bedre og vant fortjent, men hadde marginene på sin side et par ganger. I det 36. minutt tok Atiba Hutchison seg elegant forbi Frode Kippe og var alene med keeper, men skuddet gikk i tverrliggeren og over.

I det 74. minutt hadde gjestene nytt stolpetreff etter et hjørnespark.

Lillestrøm hadde også gode sjanser til å pynte på ledelsen og topper tabellen poenget foran Brøndby, som beseiret Hammarby 3-1.

(©NTB)

Personvernpolicy