Meny

Vroom! Følg formel 1 og annen motorsport

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Formel 1, rally, og ... ja, hvorfor ikke traktorpulling? Følg motorsport via Startsiden. De interessante motorsport-nettstedene, pluss de andre nettstedene, finner du hos oss.


Det er formel 1-runde i helga.

Vil kometen Fernando Alonso fortsette detroniseringen av tidligere tilsynelatende uovervinnelige Michael Schumacher? Eller vil sistnevnte atter en gang vise hvem som er sjef i de hyperkjappe, bakkenære firhjulingene?

Den spanske formel 1-kometen Fernando Alonso (foto: renaultf1.com).Den spanske formel 1-kometen Fernando Alonso (foto: renaultf1.com).

Spanjolen Alonso (23), som kjører for Renault, har vunnet de de tre siste løpene, og leder klart sammenlagt. Aner vi at denne sesongen kan bli litt spennende, etter at Schumacher i sin Ferrari har dominert voldsomt de siste årene? Uansett; til helga er det ny VM-runde på hjemmebane for spanjolen. Tar Alonso seier nummer fire på rad i Barcelona?

Fornem bensinlukta i nesen, motorbrølene i ørene og fartsfølelsen i øynene; klikk deg inn på nettsteder som Formula1.com, F1-Live.com og norske F1.no her.

Om Petter Solberg

skrives det enda mer i norske medier enn om herrene Alonso og Schumacher. Klarer teamet hans Subaru og dekkprodusenten Pirelli å komme opp med god-dekk som duger i den heseblesende duellen mot franskmannen Sebastien Loeb? Neste del-svar får vi først til neste helg, når rally-VMs sjette runde utspinner seg på Kypros. Loeb ligger kun ett poeng foran Spydeberg-ekspressen i sammendraget.

Vår egen rallystjerne, Petter Solberg (foto: pettersolberg.no).

Følg rally-VM og andre rallymesterskap her.

Hjemmesidene til andre norske motorsport-utøvere

- slike som endurospesialist Pål Anders Ullevålseter, roadracer Kai Børre Andersen og freestyle motocross-utøver Ailo Gaup - finner du også. Dessuten hjemmesidene til mange flere med motorolje både på hender og kjøredress.

Savner du nettstedet til en motorsport-team eller -fører, så formidle gjerne et tips til oss. «Tips oss» finner du nederst til venstre på Startsiden, eller du kan fylle inn opplysningene her.

På Startsiden:


Motorsport


Under Motorsport er det mange grener, deriblant disse to:

Formel 1


RallyPopulært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus