Trump retter blikket mot økonomien

Trump har møtt motgang på meningsmålingene i det siste. Nå ønsker han å løfte kampanjen sin igjen med en tale om økonomi. Foto: Eric Thayer / Reuters / NTB scanpix.
Trump har møtt motgang på meningsmålingene i det siste. Nå ønsker han å løfte kampanjen sin igjen med en tale om økonomi. Foto: Eric Thayer / Reuters / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Etter en uke med mye motgang vil republikanernes presidentkandidat Donald Trump forsøke å få valgkampen inn på riktig spor igjen med en tale om økonomi.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Han er veldig fokusert. Han vet hva han må gjøre, sier Trumps kampanjesjef Paul Manafort til Fox News.

I en tale til velrenommerte Detroit Economic Club mandag vil Trump presentere sine ideer for den amerikanske økonomien. Ifølge Reuters kommer presidentkandidaten blant annet til å foreslå at barneomsorg skal gi skatteavdrag. I tillegg vil han gå inn for sterkere vern av opphavsrett og kutt i selskapsskatten.

Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton har på de siste meningsmålingene økt forspranget i kampen om å bli USAs nye president. Utviklingen forklares med flere kontroversielle utspill fra Trump etter partiets landsmøte i juli.

Les også: Clinton lister opp 45 grunner til at Trump ikke skal bli president

Blant annet har forretningsmannen havnet i ordkrig med et muslimsk ektepar som sto på scenen under Demokratenes landsmøte. Ekteparet mistet sønnen da han tjenestegjorde som amerikansk soldat i Irak.

I tillegg skapte det forundring da Trump ba moren til en skrikende baby ta med seg barnet og forlate salen under et av sine valgkampmøter.

Les også: Trump med nytt Clinton-angrep: – Hun er «totalt forvirret»

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus