Politiet skryter av russen i Kongeparken: God stemning

Ifølge politiet har det ikke vært noen store problemer under årets russetreff i Kongeparken på Ålgård. Arkivfoto: Carina Johansen / NTB
Ifølge politiet har det ikke vært noen store problemer under årets russetreff i Kongeparken på Ålgård. Arkivfoto: Carina Johansen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet gir rusen ros for god oppførsel under årets Landstreffet i Kongeparken utenfor Stavanger. Kun mindre hendelser har måttet håndteres.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rundt 15.000 russ fra hele landet har denne helgen vært samlet i Kongeparken på Ålgård. Ifølge politiet rapporteres det om god stemning og ingen store problemer.

– Det har vært noe småtteri som ordensforstyrrelser og beruselse, men det har gått veldig greit, sier operasjonsleder Thomas Nordvik i Sørvest politidistrikt til NTB.

Han sier alt har gått slik de forventet og passer på å skryte av årets russ i Kongeparken.

– Russen har oppført seg veldig bra. Det har vært god oppførsel med tanke på at det er så mange til stede. Det har ikke vært noen store problemer, sier operasjonslederen.

Det er samme tilbakemelding som politiet ga natt til lørdag. Også da fikk russen skryt for å ha oppført seg på en ordentlig måte – og det var kun noen mindre tilfeller av ordensforstyrrelser og beruselse som måtte håndteres.