Girl in Red-låt har nådd én milliard strømminger på Spotify

Låten «we fell in love in october» av Girl in Red har passert én million strømminger på Spotify. Hun er den første norske kvinnelige artisten til å nå milepælen. Foto: Gitte Johannessen / NTB
Låten «we fell in love in october» av Girl in Red har passert én million strømminger på Spotify. Hun er den første norske kvinnelige artisten til å nå milepælen. Foto: Gitte Johannessen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Låten «we fell in love in october» av Girl in Red har nådd én milliard strømminger på Spotify. Hun er den første norske kvinnelige artisten til å nå milepælen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er veldig gøy at den sangen – som jeg har skrevet, produsert, mikset og mastret helt selv – har resonnert så mye, sier artisten, hvis egentlige navn er Marie Ulven Ringheim, til VG.

Fredag kveld viser tall fra Spotify at sangen, som ble gitt ut i 2018, har nådd et tisifret antall avspillinger på strømmetjenesten. Til sammen har Horten-jenta totalt 3,7 milliarder Spotify-avspillinger, fordelt på 39 utgitte låter, ifølge avisa.

Fra før har a-Ha, Alan Walker og Kygo nådd milepælen med egne sanger, mens flere norske produsenter og låtskrivere har medvirket på sanger som har gjort det. Blant dem er Cashmere Cat og Stargate.