Dette skjer i dag

Foto: Lise Åserud / NTB
Foto: Lise Åserud / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, fredag 19. april.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Statsråd på Statsministerens kontor med mulige statsrådsutnevnelser

Regjeringen holder statsråd på Statsministerens kontor uten kongen eller kronprinsen til stede – fordi kronprinsen er i utlandet og kongen er sykmeldt. Det er ikke bekreftet om det utnevnes ny helse- og omsorgsminister etter Ingvild Kjerkol, men flere medier har meldt at det blir rokeringer i regjeringen, der blant annet Jan Christian Vestre blir helseminister.

Minnestund for Dutty Dior

Fredag klokken 18 er det minnestund for den nylig avdøde artisten Dutty Dior. Minnestunden finner sted i Kulturkirken Jakob i Oslo, hvor flere kjente artister er ventet å opptre. Rapperen ble funnet død i et musikkstudio 7. april.

Frp har landsmøte

Frps landsmøte sparkes i gang. Landsmøtet holder valg, vedtar partiets politikk og diskuterer strategi fram mot valget i 2025. Møtet varer til søndag. Fredag skal partileder Sylvi Listhaug tale. I en Norstat-måling tidligere i april, var Frp landets nest største parti, foran Arbeiderpartiet og bare bak Høyre.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

FNs sikkerhetsråd stemmer over palestinsk FN-medlemskap

Sikkerhetsrådet skal etter planen stemme over en søknad fra den palestinske selvstyremyndigheten om å bli fullt medlem i verdensorganisasjonen. USA har allerede varslet at de kommer til å stemme nei.

Ruud spiller kvartfinale i Barcelona Open

Casper Ruud møter italienske Matteo Arnaldi i kvartfinalen i Barcelona Open fredag ettermiddag. I torsdagens åttendelsfinale slo nordmannen australske Jordan Thompson i to strake sett. I en eventuell semifinale venter enten Cameron Norrie eller Tomas Etcheverry.