Dette skjer i dag

Foto: Eranga Jayawardena / AP / NTB
Foto: Eranga Jayawardena / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene i dag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sri Lanka feirer 75 år med uavhengighet

Sri Lanka markerer 75-årsdagen for uavhengigheten fra Storbritannia. Samtidig varsler opposisjonen demonstrasjoner mot regjeringens enorme forbruk i forbindelse med feiringen.

Stortingspresidenten på offisielt besøk til Japan og Sør-Korea

Med seg i delegasjonen har Masud Gharahkhani blant andre første visepresident, Svein Harberg og flere komitéledere på Stortinget.

Reisen starter i Japan, hvor de skal besøke Hiroshima og en overlevende etter atombombingen i 1945. I Tokyo skal de besøke over- og underhuset i parlamentet, møte norske studenter og næringsliv som er involvert i det grønne skiftet.

Paven i Sør-Sudan

Pave Frans møter katolske biskoper i Juba og besøker folk som er drevet på flukt av konfliktene som har rast i Sør-Sudan siden uavhengigheten i 2011.

MGP-fest i Trondheim

Melodi Grand Prix-finalen går av stabelen i Trondheim Spektrum i kveld. Ulrikke Brandstorp er favoritt blant bookmakerne med sangen «Honestly». Programledere er Arian Engebø og Stian «Staysman» Thorbjørnsen.

Hovland i California-turnering

PGA-turnering for menn med 9 millioner doller i potten i California, 3. runde. Viktor Hovland spiller klokka 19.20 på Pebble Beach-banen.

Ødegaard i aksjon

Sean Dyche debuterer som Everton-manager når laget møter Martin Ødegaards Arsenal i dag klokka 13.30.