Snartemo-dommen blir anket til Høyesterett

23-åringen som i Agder lagmannsrett ble dømt til to og et halvt års fengsel for bildrap på en 28 år gammel kvinne på Snartemo, anker dommen inn for Høyesterett. Foto: Vidar Ruud / NTB
23-åringen som i Agder lagmannsrett ble dømt til to og et halvt års fengsel for bildrap på en 28 år gammel kvinne på Snartemo, anker dommen inn for Høyesterett. Foto: Vidar Ruud / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

23-åringen som i Agder lagmannsrett ble dømt til to og et halvt års fengsel for bildrap på en 28 år gammel kvinne på Snartemo, anker dommen inn for Høyesterett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannens forsvarer, Berit Therese Knudsen, sier til Lister24 at de mener dommen i lagmannsretten ikke er godt nok begrunnet, og ønsker Høyesteretts vurdering.

Hun sier anken allerede sendt inn til Høyesteretts ankeutvalg, som skal ta stilling til hvor vidt saken skal fremmes for Høyesterett.

23-åringen ble i både Lister tingrett og Agder lagmannsretten dømt for bildrapet i Snartemo i Hægebostad kommune i Agder 2. juni 2019.

Mannen skal i beruset tilstand ha kjørt på og drept Daisy Mai Tran. Hennes 31 år gamle venninne ble også truffet, men overlevde hendelsen.

Mannen selv nekter straffskyld, og sier han ikke husker å ha vært på Snartemo den aktuelle natten.