Bilfører omkom i frontkollisjon i Finnmark

Artikkelen fortsetter under annonsen

En bilfører mistet livet i en frontkollisjon mellom en lastebil og en varebil på riksvei 92 mellom Karasjok og Kautokeino i Finnmark sent tirsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet fikk melding om ulykken ved Suossjavri i Karasjok, som ligger rett ved kommunegrensen til Kautokeino, klokken 22.58 tirsdag kveld.

Politiets operasjonsleder Tarjei Leinan Mathiesen opplyser til NTB at de to personene i lastebilen fremstår fysisk uskadd, men at føreren i en varebil døde på stedet. Vedkommende var alene i bilen.

Det er gode vei- og føreforhold og tørr asfalt på ulykkesstedet tirsdag kveld, men riksveien er smal. Politiet kjenner ikke årsaken til ulykken, men har fått opplyst at varebilen skal ha kommet over i motgående kjørefelt.

Natt til onsdag opplyser politiet at riksvei 92 vil være stengt fram til onsdag formiddag i påvente av at ulykkesgruppen til Statens vegvesen kommer til stedet. De er ventet framme onsdag morgen.

Kriminalteknikere fra Alta er natt til onsdag på vei til ulykkesstedet, en kjøretur på 140 kilometer. De er ventet fremme i løpet av natten.

Politiet bekrefter at den omkomnes pårørende er varslet.