Politiet bekrefter at tre brødre mistet livet i ulykken i Flå

Det var brødrene Emad (20), Yahya (17) og Ibrahim (18) Jamal Sirwil som mistet livet i trafikkulykken på riksvei 7 ved Gulsvik i Hallingdal mandag kveld.
Det var brødrene Emad (20), Yahya (17) og Ibrahim (18) Jamal Sirwil som mistet livet i trafikkulykken på riksvei 7 ved Gulsvik i Hallingdal mandag kveld. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet bekrefter at det var tre brødre på 17, 18 og 20 år som omkom i trafikkulykken på riksvei 7 ved Gulsvik i Hallingdal mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Identiteten til brødrene er nå blitt endelig bekreftet fra Rettsmedisinsk institutt, opplyser Sørøst politidistrikt i en pressemelding.

Der kommer det fram at det var brødrene Emad (20), Yahya (17) og Ibrahim (18) Jamal Sirwil som mistet livet i trafikkulykken.

Brødrene var hjemmehørende i Flå og Noresund og var på vei i retning mot Flå da bilen de kjørte, kolliderte med en kranbil på riksvei 7 ved Gulsvik i Hallingdal mellom Nesbyen og Hønefoss. Begge kjøretøyene havnet utenfor veien, og personbilen begynte å brenne. Alle de tre i bilen omkom på stedet.

– Vi begynner å danne oss et bilde av hva som har skjedd i forkant av ulykken, sier politistasjonssjef Brit Fyksen i pressemeldingen.

– Samtidig er det fremdeles mye etterforskning som gjenstår før vi kan fastslå hendelsesforløpet, sier Fyksen.

Hun legger til at mange er berørt av ulykken, og at disse nå får tett oppfølging av kommunen og helsevesenet.

Nødetatene fikk melding om ulykken klokken 22.21 mandag kveld.