Mann i 20-årene tiltalt for flere nettovergrep mot mindreårige jenter

En mann i slutten av 20-årene fra Drammen er tiltalt for en rekke overgrep mot jenter under 15 år. Rettssaken starter opp etter påske.
Foto: Lise Åserud / NTB
En mann i slutten av 20-årene fra Drammen er tiltalt for en rekke overgrep mot jenter under 15 år. Rettssaken starter opp etter påske. Foto: Lise Åserud / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i slutten av 20-årene fra Drammen er tiltalt for en rekke overgrep mot ni jenter under 15 år. Bruk av Snapchat står sentralt i overgrepene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen skal i all hovedsak ha fått jentene til å utføre seksuelle handlinger mot seg selv og deretter sendt ham bilder og filmer av overgrepene. Ved flere anledninger skal overgrepene ha blitt direktesendt til hans mobiltelefon, skriver Drammens Tidende.

Tre av jentene skal ha vært henholdsvis 11, 12 og 13 år gamle, og ettersom de er under 14 år, regnes det for å være voldtekt.

En av jentene ble truet med å få materialet spredt til idrettslaget hun var medlem i. En av jentene på 15 år skal han gjentatte ganger ha hatt samleie med.

Mannen er også tiltalt for å ha oppbevart over 300 bilder og 1.500 filmer som viser seksuelle overgrep mot barn, eller seksualiserer barn på annen måte.

Overgrepene han er tiltalt for skal ha skjedd fra sommeren 2019 og et halvt år framover. Mannen ble pågrepet i januar i fjor og nektet da straffskyld. Rettssaken starter opp i Drammen tingrett etter påske.