548 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det var ved midnatt natt til tirsdag registrert 29.511 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 548 meldte tilfeller siste døgn.

Det er 16 flere enn dagen før, men 45 færre enn natt til tirsdag for en uke siden, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS). De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.005 nye smittetilfeller i Norge.

135 koronapasienter var mandag innlagt på sykehus. Det er 26 flere enn før helgen. Vel 2 millioner personer er til nå testet for koronavirus her i landet.

Til sammen er 295 koronasmittede personer døde i Norge siden mars, ifølge foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19 er ikke alltid mulig å slå fast. Vel halvparten, 53 prosent, av de døde er menn, og folk i 80-årene utgjør den største gruppen.

Personvernpolicy