129 registrert smittet i Oslo siste døgn

<p>Oslo har fremdeles høye smittetall selv med en nedgang fredag. Byrådsleder Raymond Johansen vil legge fram skjerpede coronareglene for hovedstaden på en pressekonferanse klokken 13 fredag. Foto: Terje Bendiksby / NTB</p>
Oslo har fremdeles høye smittetall selv med en nedgang fredag. Byrådsleder Raymond Johansen vil legge fram skjerpede coronareglene for hovedstaden på en pressekonferanse klokken 13 fredag. Foto: Terje Bendiksby / NTB Foto: NTB scanpix

Det er registrert 129 nye smittede i Oslo siste døgn, en nedgang på 32 smittetilfeller fra dagen før.

Det viser oppdaterte smittetall fra Oslo kommune.

I alt er det nå registrert 1.456 nye smittetilfeller i Oslo de siste 14 dagene.

Stovner er den bydelen som har flest registrert smittede i forhold til innbyggertallet. Der er det registrert 127 smittede de siste to ukene, som innebærer 381,2 nye smittede per 100.000 innbyggere. Deretter kommer bydel Søndre Nordstrand med 142 smittede, som innebærer 363,5 smittede per 100.000 innbyggere.

Nordre Aker er bydelen med færrest registrerte smittede i forhold til innbyggertallet. Der er det registrert 51 smittede de siste to ukene, som innebærer 97,5 nye smittetilfeller per 100.000 innbyggere. Nest færrest har bydel Østensjø med 59 smittetilfeller, som innebærer 116,1 nye smittetilfeller per 100.000 innbyggere.

Det er fremdeles flest i aldersgruppen 20–29 år som blir smittet, med 359 tilfeller de siste to ukene.

Det er noe flere menn enn kvinner som blir registrert smittet.

Personvernpolicy