Forlenget fengsling for overgrepssiktet fotballtrener i Agder

Fotballtreneren i Agder som er siktet for overgrep mot ungdom, er varetektsfengslet i fire nye uker

Det har Kristiansand tingrett besluttet. Grunnlaget for forlenget varetektsfengsling var faren for bevisforspillelse, skriver Agder politidistrikt i en pressemelding.

Fotballtreneren ble pågrepet torsdag 20. august og varetektsfengslet dagen etter med brev- og besøksforbud. Fotballtreneren er siktet for flere seksuelle overgrep mot barn i aldersgruppen 14 til 16 år.

Overgrepene skal ha foregått både fysisk og over nett. Mannens forsvarer, Bjørge Tveito, har tidligere opplyst til NTB at mannen ikke erkjenner straffskyld.

Seksjonsleder for påtale Cecilie Pedersen Hille i Agder politidistrikt sier at politiet har lagt ned store ressurser i saken, og har utført en rekke etterforskningskritt, herunder avhør av fornærmede og vitner i saken.

– Politiet er fortsatt i en tidlig fase av etterforskningen og arbeider med å kartlegge sakens omfang. Det gjenstår fortsatt en rekke etterforskningsskritt, herunder å avhøre sentrale personer. Som følge av dette kan ikke politiet gi mer informasjon på nåværende tidspunkt, sier hun.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden