Samboeren nektet for å ha drept Tirhas Tekle Kifflay i Trondheim

Den 35 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept sin samboer i Trondheim i mars i år, erkjente ikke straffskyld da saken startet mandag. Her er politiet i arbeid på stedet der den drepte ble funnet utenfor Trolla 7. april i år.
Den 35 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept sin samboer i Trondheim i mars i år, erkjente ikke straffskyld da saken startet mandag. Her er politiet i arbeid på stedet der den drepte ble funnet utenfor Trolla 7. april i år. Foto: Ned Alley / NTB

Den 35 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept sin samboer Tirhas Tekle Kifflay i Trondheim i år, erkjente ikke straffskyld da saken startet mandag.

På spørsmål om han erkjente skyld, svarte tiltalte ifølge NRK at han verken er dum eller gal.

Den 33 år gamle firebarnsmoren ble funnet død i Trolla i Trondheim i april. Ifølge tiltalen drepte han henne ved å stikke og/eller skjære henne flere ganger med kniv.

Det skal ha skjedd i deres bolig på Flatåsen i Trondheim en gang mellom fredag kveld 27. mars og natt til lørdag 28. mars. Kvinnen ble funnet av en fisker i fjæresteinene ved Trolla i Trondheim halvannen uke senere.

Politiet har blant annet funnet blodspor med kvinnens DNA i hjemmet og i bilen deres.

Rettssaken startet i Sør-Trøndelag tingrett mandag. Det er satt av fem dager til hovedforhandlingen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden