208 nye bekreftede koronatilfeller siste døgn

Det var ved midnatt natt til fredag registrert 15.220 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 208 meldte tilfeller siste døgn.

Økningen er litt lavere enn dagen før, da det ble registrert 229 nye tilfeller. Den siste uken er det meldt om 937 nye koronatilfeller i Norge, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

Til sammen er 1.130.499 personer testet for koronavirus her i landet, viser tall fram til onsdag.

I alt 27 personer fikk torsdag behandling på sykehus for covid-19-sykdom, som er to flere enn dagen før. Én pasient behandles i respirator.

FHI har registrert 275 koronarelaterte dødsfall her i landet siden mars. Den største gruppen døde er i alderen 80 til 89 år, og 52 prosent av alle døde er menn. FHI understreker at det ikke alltid er mulig å slå fast om de koronasmittede har dødd av eller med covid-19.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden